Fin de semana

12.06.2012 19:02

Tren de Palau

Tren de Palau és una associació d'aficionats als ferrocarrils que col.labora de forma desinteressada, amb el suport de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la participació dels usuaris del parc de l'Hostal del Fum, han construït un petit carrilet que compleix un dels objectius socials de l'entitat. Moguts per l’afecció al ferrocarril, i buscant sempre fer un tipus de tren que recordi mes als petits "carrilets" que no pas el d'un parc d'atraccions, el Tren de Palau circula proporcionant un passeig per la natura amb la vocació de prestar un modest servei utilitari.

Les activitats pròpies de l'Associació es fan principalment els dissabtes, diumenges i festius amb un període de vacances (juliol i agost) a l'estiu.

Els diumenges i festius ens trobem a les 9 del matí al dipòsit ferroviari de l’estació de Can Boada - Enllaç, al Parc de l'Hostal del Fum.
Després d’esmorzar es prepara el material per a fer circular els trens en règim obert a la participació del públic segons les normes, a partir de les 11:00 hores del matí fins a les 13:00 hores de la tarda.
La circulació del tren és com un joc en el que el públic hi participa en el "rol" de viatgers del carrilet, i els socis en el d’operadors ferroviaris;
cap d’explotació, cap d’estació, cap de tren, maquinista, ajudant, etc.

Más información en la sección Catalunya.

—————

Volver